7راه حل ساده برای تعمیر و عیب یابی جک پارکینگی

 

 7راه حل ساده برای تعمیر و عیب یابی جک پارکینگی

درب های اتوماتیک همانطور که از نام آنها پیداست به صورت اتوماتیک و هوشمند عمل میکنند،پس امکان خراب شدن انها در هر لحظه وجود دارد.بنابراین بهتر است از راه حل های ابتدایی برای حل مشکلات احتمالی آگاه بوده و با کارشناسان و متخصصان این حوزه در ارتباط باشید.

برای انجام بعضی از تعمیرات نیازی به حضور متخصص نیست ولی در برخی موارد نیاز به حضور تکنسین های حرفه ای و با تجربه میباشد.
به عنوان مثال در درب اتوماتیک پارکینگی (درب جکی) مشکلات وعیب های مربوط با جک بسیار رایج است، به گونه ای که از تعمیرکاران مجرب برای عیب یابی جک درب پارکینگ بایستی در محل حاضر شده و مشکل را بررسی و رفع عیب نماید.
در این مقاله قصد داریم به برخی از مشکلات و روش های مقابله با آن ها بپردازیم تا با رعایت نکات ایمنی از رفع عیب آنها برآیید و یا از خدمات پس از فروش شرکت اصفهان در بهرمند شوید.
 
1.  آیا سیستم برق دارد ؟
در ابتدای تعمیر و عیب یابی جک درب پارکینگ یا کلا یک سیستم الکترونیکی باید ازاتصال جریان برق آن اطمینان داشت.
بعضی ها برای صرفه جویی درانرژی،سیستم برق دستگاه را قطع نموده و یا فیوز مربوطه را خاموش میکنند که ممکن است شما به اشتباه تصور کنید درب خراب شده است.
در صورتی که اتصال جک اتوماتیک با برق قطع شده و یا اتصالی کرده باشد، با بررسی آن می توان زمینه تعمیر را فراهم کرد.
 
2. بررسی ریموت کنترل
سیستم های الکترونیکی حساس هستند وممکن است به آسانی آسیب دیده و نیاز به تعمیر پیدا کنند. در بعضی از موارد، ضربه خوردن و یا رطوبت(رطوبت هوا، ریختن آب یا نوشیدنی های قندی) موجود می تواند علت خطا در عملکرد درب اتوماتیک پارکینگ شود. که این مشکل ناشی از اتصال دکمه های ریموت با مدار داخلی می باشد.
 
3. چک کردن باتری ها
گاهی اوقات با فشردن دکمه های ریموت کنترل درب باز نمی شود که در اینصورت مشکل در ریموت درب پارکینگ میباشد. با تعویض باتری ریموت کنترل، دوباره امتحان کنید اگه درب عمل نکرد باید از متخصصین اصفهان در کمک بگیرید.
 
4. بررسی چشم های الکترونیک درب اتوماتیک پارکینگ
وجود سنسورهای حساس به حرکت در درب های اتوماتیک پارکینگی جهت برقراری امنیت و کنترل تردد ماشین ها ضروری میباشد معمولا این سنسورها در فاصله ی 60 سانتی متری از سطح زمین نصب میشوند تا از باز و بسته شدن ناگهانی درب ، در صورت ترافیک و یا برخورد با عابرجلوگیری شود.
گاهی اوقات چشم های الکترونیک به دلیل تجمع گرد وغبار یا ضایعات موجود بر روی آنها، مانع از عملکرد درست درب میشود، به همین دلیل در صورت بروز مشکلاتی بدین شکل ، باید سنسور ها را بررسی نموده و از سلامت آنها اطمینان حاصل شود.
سنسور درب اتوماتیک پارکینگ، حساسیت بسیار بالایی دارد بنابراین توصیه میشود هر چند وقت یکبار آنها را تمیز نمایید.
شایان ذکر است که چشم های الکترونیک، سنسورهای نوری به رنگ قرمز دارند.بنابراین اگر این چراغ ها به صورت مداوم چشمک بزنند ویا قابل رویت نباشند به مرکز کنترل سیگنالی ارسال نمیشود و باید آنها را تعمیر نمود.
 
5. عملکرد جک های اتوماتیک را زیر نظر داشته باشید
اصلی ترین قسمت درب اتوماتیک همان جک های آن است که اگر معیوب شود باید از کارشناس مربوطه در این زمینه کمک گرفت.در جک الکترومکانیکی چنانچه فشار مضاعف در هنگام باز وبسته شدن درب وارد شود،اصطکاک بین چرخ دنده ها و میل ماردون زیاد شده و همین باعث شکستن آنها می شود.اما در جک هیدرولیکی این قضیه به صورت دیگری رخ میدهد، این جک ها به روغن کاری نیاز دارند و کمبود روغن سبب ایجاد فشار زیاد بر روی موتور می شود که همین امر کاهش عمر مفید و افزایش امکان آسیب به اتوماسیون درب را بدنبال دارد.
 
6. درب اتوماتیک دلخواه باز یا بسته می شود
بعضی مواقع تداخل گیرنده و فرستنده مرکز فرمان باعث می شود درب پارکینگ بدون استفاده از ریموت کنترل باز یا بسته شود.
عمل باز شدن خود به خود درب پارکینگ و یا بسته نشدن کامل آن ممکن است برای ساکنین ساختمان خطرآفرین باشد، پس هرچه سریعتر باید اقدامات لازم را اتخاذ نمود.
یکی از دلایل بروز چنین مشکلی، وجود سیستم های مشابه با فرکانس های یکسان است و باید از نصاب بخواهید تغییرات لازم را در مرکز فرمان اعمال نماید.
 
 
7. از فلاشر درب غافل نشویم
فلاشرها یا همان چراغ چشمک زن در نقش سیستم هشدار ظاهر می شود بدین صورت که با یکبار فشردن ریموت کنترل، متوجه ارسال داده به رسیور شده و انتظار عملکردی از درب را خواهید داشت. اما چنانچه فلاشر درب اتوماتیک پارکینگی خراب شود، ممکن است دکمه ریموت را به منظور باز یا بستن درب چندین بار فشار دهید و سردرگم شوید بنابراین بهتر است سریعا به تعمیر یا تویض فلاشر بپردازید.
...